Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la Pecica, la contrabandiști de țigări

Peste 4.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost descoperite de polițiști, în timpul a unor percheziții domiciliare efectuate în orașul arădean Pecica.  

Perchezițiile au fost făcute de polițiștii din Pecica, împreună cu cei din Nădlac, cu cei de la Secția nr. 2 Poliție Rurală Arad, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale

„Polițiștii au efectuat, miercuri, patru percheziții pe raza localității Pecica, la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 74 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări. În urma activităților desfășurate, au fost depistate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 84.840 fire țigarete, în valoare de aproximativ 48.000 de lei, și suma de 5.700 de lei și 10 euro, bunuri susceptibile că ar fi provenit din desfășurarea activității infracționale“, se precizează într-un comunicat de presă, remis de IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *