Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la Chișineu Criș. Un bărbat a fost reținut

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii orașului Chișineu Criș și ai Postului din Mișca, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Chișineu Criș.

Polițiștii au efectuat percheziții la două imobile ale unui bărbat de 62 de ani, din Chișineu Criș, bănuit că ar fi deținut și folosit fără drept arme și muniții.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost depistate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, o armă de tir cu glonț, calibrul 22LR cu amortizor, 1.025 de cartușe calibrul 22LR nepercutate, un cartuș calibrul 22LR cu capsa nepercutată și patru tuburi de cartușe calibrul 22LR, percutate.

Arma și muniția aferentă au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pe bază de ordonanță de reținere.

La expirarea duratei reținerii, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad, pe numele bărbatului a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.