Pensionară norocoasă. Și-a recuperat portofelul pierdut

Publicat de actualitati-arad in 28 Mar, 2017 | Parerea ta

O pensionară din Arad și-a pierdut portofelul, în care se aflau acte și bani, însă și l-a recuperat, după ce acesta a fost găsit de o femeie, în zona Parcului Reconcilierii.

Pensionara a spus că în momentul în care a ajuns acasă a constatat că îi lipsește portofelul care conținea acte de identitate și aproape o jumătate din pensia sa lunară.

„Doar norocul a făcut ca o tânără mamă, care se plimba cu copilul în zona parcului, să descopere portmoneul uitat pe o bancă și să îl predea polițiștilor locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, pe care i-a întâlnit în zonă. Nu mică i-a fost mirarea arădencei atunci când polițiștii locali au căutat-o acasă pentru a-i înmâna bunul pierdut. Emoționată până la lacrimi de deznodământul întâmplării care ar fi putut să o lase fără ultimii bani și fără acte de identitate, femeia le-a mulțumit polițiștilor locali care i-au returnat portmoneul, tocmai pe când se pregătea să pornească în căutarea lui“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare