Penne cu pui şi ciuperci

Publicat de actualitati-arad in 30 Sep, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

jumătate piept de pui

o mână de ciuperci

3 linguri de ulei

200 gr. paste penne

sare şi piper după gust

jumătate linguriţă bobiţe de muştar

un praf de curry

pătrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Se curăţă şi spală ciupercile apoi se feliază. Pieptul de pui se spală şi se taie felii.

Se prăjeşte în ulei, se adaugă sare şi piper. După ce s-a prăjit cât să-şi schimbe culoarea, se adaugă ciupercile feliate. Se lasă să fiarbă la foc mic până scade apa.

Se pun pastele la fiert în apă cu sare şi se lasă să fiarbă respectând instrucţiunile de pe ambalaj.

Se strecoară, se trec sub jet de apă, după care se pun peste carne şi ciuperci.

Se adaugă praful de curry şi pătrunjelul verde tocat şi se servesc.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare