Ziarul electronic al arădenilor

Penne cu gorgonzola

Ingrediente:

200 g penne

250 g gorgonzola

două frunze de salvie

25 g unt

125 ml smântână dulce

piper alb măcinat

30 g parmezan ras

Mod de preparare:

Fierbem pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurgem pastele şi le trecem prin jet de apă rece.

Pentru sos încingem untul într-o tigaie iar apoi adăugăm gorgonzola tăiată bucăţele.
Lăsăm să se topească apoi adăugăm smântâna în fir subţire şi amestecăm. Adăugăm salvia tăiată mărunt şi piperul. Lăsăm să fiarbă 5 minute, până sosul capătă consistenţă. La final adăugăm parmezanul ras şi amestecăm până se omogenizează.

Turnăm sosul peste paste şi amestecăm. Se servesc calde.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.