Penne cu ciuperci și șuncă

Publicat de actualitati-arad in 02 Mar, 2016 | Parerea ta

Ingrediente:

o pungă penne

șuncă afumată

o ceapă verde

o roșie

ciuperci

busuioc

smântână lichidă

parmezan

cașcaval

mărar

ulei măsline

sare, piper

Mod de preparare:

Se călește ceapa verde cu puțin ulei de măsline, se adaugă șunca afumată tăiată cubulețe, sare, piper. Se adaugă ciupercile, când scad se adaugă roșiile și la sfârșit smântâna lichidă și frunzele de busuioc tăiate mărunt.

Pennele se fierb în apă cu sare, iar când sunt gata se strecoară cu apă rece.

Într-un bol se amestecă cașcavalul cu parmezanul și mărar. Pennele se pun peste compoziția de ciuperci, se pun într-un vas de yenna și se adaugă amestecul de cașcaval. Se dau la cuptor 15 min.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare