Ziarul electronic al arădenilor

Penne cu ciupeci

Ingrediente:

300 gr. paste penne

300 gr. pastă de tomate

4-5 ciuperci mari

200 ml apă

o ceapă mică

două linguri ulei de măsline

sare, piper, busuioc, oregano

Mod de preparare:

Într-o oală se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Ceapa se curăță și se toacă mărunt. Ciupercile se taie pe jumătate apoi felii de maxim un cm grosime. Într-o cratiță se pune uleiul de măsline și ceapa. Se lasă 1-2 minute apoi se adaugă și ciupercile. Pasta de tomate se amestecă cu apa și se adaugă peste ciuperci. Se asezonează cu sare și piper. Se adaugă oregano și busuioc după gust și se lasă la foc mic. Când apa a fiert în clocot se adaugă pastele și se pregătesc după instrucțiunile de pe pachet. Când sunt gata se iau din apă și se adaugă peste sos. Se mai lasă la foc mic 1-2 minute și apoi se servesc.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.