Ziarul electronic al arădenilor

Pecica. Se reia „O zi cu primarul”

În iulie 2009 a fost lansată campania „O zi cu primarul” cu scopul de a informa pecicanii despre activitatea șefului administrației locale. 

Inițiativa s-a bucurat de succes, lunar câte un cetățean petrecând o zi de lucru cu primarul: Mădălina Covaci, Olivia Hexan, Damaris Consuela Goldea, Ionela Pencea, Monica Gligor, Nora Lelik și Cristina Urdea.
Primarul Orașului Pecica dorește acum să reia acțiunea pentru a le oferi și altor localnici posibilitatea de a petrece o zi alături de el.

„Vreau ca pecicanii să vadă cum arată o zi obișnuită de muncă la Primărie. Ce presupune funcția de primar, care sunt problemele cu care ne confruntăm zi de zi, iar la final aștept și sugestii de la ei” a declarat Petru Antal.

Cetăţenii cu vârsta minimă de 16 ani, care doresc să participe, se pot înscrie la Cabinetul Primarului, de luni până vineri, între orele 8-16, prin numărul de telefon: 0257-468.323, interior 71.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Orașului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *