Ziarul electronic al arădenilor

Pecica: Cu cuţitul la Praznicul de Pită Nouă

comunicat presaLuni, 22 august a.c., în jurul orei 00.15 un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în misiunea de asigurare a măsurilor de ordine şi siguranţă publică la manifestaţia cultural artistică organizată în localitatea Pecica, au observat un grup de persoane, care pe fondul consumului de alcool, s-au luat la ceartă, provocând scandal.

În urma legitimării şi percheziţiei corporale efectuate asupra persoanelor în cauză la numitul Adrian Ştefan C. de 45 ani, din localitatea Pecica, a fost găsit un cuţit cu lungimea lamei de aproximativ 8 cm.

Având în vedere că ‘Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase’, constituie infracţiune, conform Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *