Pecica: Acţiune de reciclare, răsplătită cu premii

Publicat de actualitati-arad in 07 Mar, 2016 | Parerea ta

tombola1Ediţia de primăvară a programului de reciclare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) a atras un număr mare de torneni, sederhăteni şi pecicani, care au scăpat în mod util de aparatele lor vechi sau defecte.

Colectarea organizată de două ori pe an de către Primăria Oraşului Pecica împreuă cu Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec) a avut loc vineri în satele aparţinătoare Turnu şi Sederhat şi sâmbătă la Pecica.

Cantitatea de deşeuri electrice şi electronice strânsă este impresionantă: 7,5 tone, din care aproape o tonă a fost colectată în satele aparţinătoare.

Ca de fiecare dată, participanţii au primit bonuri valorice (pentru aparate frigorifice, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete) sau cupoane cu care au participat la tombola dotată cu premii în electrocasnice.

Extragerea a avut loc luni, în faţa Sălii Forum, în prezenţa şefei Serviciului Protecţia Mediului a Primăriei Oraşului Pecica, Mariana Luculescu şi a reprezentantului Asociaţiei RoRec, Florin Constantinescu.

Cupoanele au fost extrase de cei prezenţi, pe rând, norocul fiind de partea următorilor participanţi: Muscal Amalia Ofelia, Ludmaj Tibor, Marcu Emil (cafetieră), Czeglédi Etelka, Roman Ramona Mihaela, Cizmaş Rodica (mixer), Antal Petru, Negociu Florea, Engi Ilie (fier de călcat), Zsori Francisc şi Csányi László (polizor unghiular).

Următoarea acţiune de reciclare va avea loc la toamnă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Orașului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare