PDL Arad va fi reprezentat de 170 de delegați la alegerile pentru șefia partidului

Publicat de actualitati-arad in 25 Feb, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFiliala județeană a democrat-liberalilor din Arad va fi reprezentată la Convenția Națională Extraordinară a PDL de 170 de delegați.

Vicepreședintele PDL, Constantin Traian Igaș, a participat, luni, la ședința Comisiei de Organizare a Convenției Naționale Extraordinare la sediul central PDL.

„Am stabilit o serie de detalii legate de organizarea alegerilor. Conform deciziei luate, dezbaterea și susținerea proiectelor de moțiune depuse se va face în organizațiile județene până în data de 21 martie inclusiv. Aradul va avea un număr de 170 de delegați“, a precizat Igaș.

Vicepreședintele PDL a mai menționat că liderii moțiunilor acceptate vor transmite comisiei până în data de 21 martie lista cu numele a cel mult 5 purtători de cuvânt, care vor susține moțiunea în cadrul dezbaterilor din CNE.

Senatorul arădean Constantin Traian Igaș face parte din comisiei care va organiza Convenţia Națională Extraordinară a PDL.

Până în prezent, pentru șefia PDL și-au anunțat candidatura Vasile Blaga, președintele partidului, Elena Udrea și Monica Macovei.

În cursul zilei de luni, Blaga a afirmat că, după părerea lui, va exista şi o a patra moţiune în partid.

„Nu aş vrea eu să fac pe proorocul aici, cred că va fi şi a patra moţiune. Eu nu sunt spion în partidul ăsta, colegii vorbesc, este posibil să avem a patra moţiune“, a afirmat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL a declarat că în cadrul şedinţei Colegiului Naţional s-a stabilit că alegerile din cadrul Convenţiei vor avea loc pe 23 martie, în Bucureşti, eveniment la care vor participa 5.000 de delegaţi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare