Patru sirieni opriţi din drumul ilegal spre Spaţiul Schengen

Publicat de actualitati-arad in 24 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F Nădlac au depistat patru cetăţeni sirieni care încercau să treacă ilegal frontiera româno-ungară, pe jos, cu intenţia de a ajunge în Spaţiul Schengen.

În data de 21.08.2015, în jurul orei 10.00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, spre Ungaria, încercând să treacă ilegal frontiera de stat.

Cele patru persoane au fost reţinute la aproximativ 100 de metri de frontieră şi au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de patru cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în Ungaria.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte de urmărire penală sub aspectul infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare