Ziarul electronic al arădenilor

Patricia Dinga: „Politica PSD se bazează pe calomnie, denigrare și injurii“

IMG_3303Președintele Clubului Studenților Liberali Arad (CSL Arad), Patricia Dinga, spune că, pe măsură ce se apropie alegerile locale, modul în care PSD se prezintă în fața cetățenilor este bazat, din ce în ce mai mult, pe calomnie, denigrare și injurii aduse contracandidaților.

În tot acest timp, spune tânăra liberală, din „oferta” PSD lipsesc cu desăvârșire proiectele cu care ar trebui să-i convingă pe cetățeni că ei sunt mai buni.

„Pe măsură ce se apropie alegerile locale din această vară, observăm că politica pe care o duc cei din PSD și cu care se prezintă în fața cetățenilor se bazează doar pe calomnie, denigrare și injurii.

În lipsa unor proiecte clare, concrete, cu care să-i convingă pe arădeni că merită să fie aleși, aceștia aleg să insulte pe oricine face parte din Partidul Național Liberal sau pe oricine are vreo legătură cu noi.

Dacă zilele trecute colegii mei demascau modul prin care senatorul Fifor îi îndemna pe tinerii PSD să intre la «măcel», după care am fost martorii unor jigniri și insinuări fără precedent pe scena politică arădeană, acum au adoptat o altă tactică, una prin care vor să mascheze autorii jignirilor.

Astfel, în ultima perioadă asistăm la o avalanșă de conturi false pe Facebook, conturi prin intermediul cărora suntem jigniți și înjurați fără rețineri și fără teama că cineva îi cunoaște și că îi va arăta cu degetul. S-a mers prea departe! Prietenii noștri, părinții noștri și rudele noastre au intrat în vizorul acestor indivizi și au ajuns să fie jigniți doar pentru că au legătură cu noi, cu membrii PNL. Este inadmisibil ce se întâmplă!

Înainte de toate cred că trebuie să ne respectăm, pentru că înainte de a fi politicieni, suntem oameni. Iar acești oameni nu au venit în fața cetățenilor cu vreun proiect concret, cu programe prin care să le explice cum vor ei să schimbe orașul sau județul, cu planuri concrete.

Cu siguranță arădenii nu vor alege un partid sau oameni care nu au dovedit nimic până acum, cu siguranță nu vor opta pentru cei care aleg să ducă astfel de campanii de denigrare a competitorilor politici, dar totuși asta nu înseamnă că trebuie să fim jigniți și înjurați doar pentru că noi venim cu lucruri concrete și cu oameni serioși”, a declarat președintele Clubului Studenților Liberali arădeni (CSL Arad), Patricia Dinga.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.