Patriarhul Daniel: „Muzica rock nu este rea“

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2015 | Parerea ta

pf danielPatriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, susţine că muzica rock „nu este rea“, iar el o ascultă atunci când „nu are încotro“, pe aeroport sau în maşină.

PF Daniel a fost întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile unui preot ortodox, care ar fi spus că tinerii din clubul Colectiv erau satanişti.

Patriarhul Daniel a spus că acele afirmaţii reprezintă o „provocare“, deoarece nimeni nu a dezvăluit numele preotului.

„Acel preot nu a fost identificat. Noi considerăm că a fost o simplă provocare, pentru că este un laş dacă nu îşi dă numele, că l-am fi întrebat cine i-a spus asta. Noi nu îi judecăm pe oameni şi să-i batjocorim. De ce nu s-a dat numele preotului? Jurnaliştii au provocat asta. Noi dacă l-am fi ştiut, l-am fi chemat pe om“, a spus PF Daniel.

În context, Patriarhul Daniel a fost întrebat dacă ştie faptul că Papa Francisc a lansat un CD cu muzică rock.

„Bine, Papa, că ei acolo au tradiţie mai multă. Nu e rea (muzica rock, n.r.), cine a spus că este rea? Noi ascultăm că nu avem încotro, dacă se dă în avion sau în maşină. Eu nu am fost bun muzician.

Dacă eram bun muzician rămâneam preot la mine în sat. Şi aşa m-au trimis la şcoală şi m-au făcut profesor şi pe urmă ne-au mai pedepsit şi cu o slujbă mai grea. Eu la toate materiile când am fost la facultate am avut nota 10, numai la muzică am avut 8 şi 9. Nu sunt un bun musician“, a mai spus PF Daniel.

sursa: Agerpres

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Religie

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare