Paste la cuptor

Publicat de actualitati-arad in 24 Aug, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

400 gr. paste

200 gr. brânză

200 gr. șuncă

sare

unt pentru uns forma

câteva linguri de smântână

Mod de preparare:

Într-un vas mai mare se pune apa cu sare la foc. Când apa clocotește, se pun pastele. Se lasă să fiarbă în funcție de timpii indicați pe pachet. Când sunt fierte, se iau de pe foc și se scurg într-o strecurătoare. Brânza se dă pe răzătoare, iar șunca se taie felii mici, subțiri. Pastele scurse se amestecă cu brânza și șunca.

Se unge cu unt un vas rezistent la foc. Se răstoarnă pastele, iar deasupra se acoperă cu câteva linguri de smântână.

Se dau la cuptor până se rumenesc deasupra.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare