Paste din orez cu sparanghel

Publicat de actualitati-arad in 23 Mar, 2016 | Parerea ta

Ingrediente:

200 g paste de orez

6 fire sparanghel

o ceapă

un morcov

sare

Mod de preparare:

Pastele de orez se pun în apă cu sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă.

Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.

Morcovul se dă pe răzătoarea mică.

Într-o cratiță sau într-o tigaie se pune puțin ulei la încins, se pune ceapa. Când ceapa devine translucidă, se pune și morcovul și se lasă să se călească.

Sparanghelul se spală, se curăță de partea lemnoasă, se taie în bucăți mai mici și se pune în puțin ulei încins până se înmoaie puțin.

Se amestecă toate și se condimentează după gust.

Se pot servi simplu sau cu sosul preferat.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
apiland.ro
Carturesti.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare