Ziarul electronic al arădenilor

Paste cu sos de mazăre şi ţelină

Ingrediente:

200 gr. paste verzi (cu spanac)

70 gr mazăre congelată

jumătate ţelină mai mare

100 ml lapte

100 ml smântână

sare

piper negru măcinat

nucşoara pudră

6 felii şuncă de Parma

Mod de preparare:

Se curăţă ţelina şi se taie bucăţi mai mari. Se pun bucăţile de ţelină la fiert în apă fierbinte cu un praf de sare, iar după 3 minute se adaugă şi mazărea. După 5 minute, se scoate mazărea şi ţelina şi se adaugă pastele. Se fierb cât este nevoie. Se pun bucăţile de ţelină într-un vas împreună cu laptele, smântâna, sare, piper şi nucşoara. Se fierb 3 minute, apoi se mixează compoziţia.

Se aduceti sosul înapoi pe foc se încălzeşte. Se serveşte cu felii de şuncă.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.