Paste cu sos alb

Publicat de actualitati-arad in 21 Sep, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

un piept de pui

3 ouă

100 gr. măsline negre

150 gr. caşcaval

500 gr. paste

100 ml. smântână

100 ml. iaurt

2-3 crenguţe de mărar verde

sare, piper după gust

Mod de preparare:

Se pune pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp se fierb separat ouăle tari. Se fierb pastele aldente, se scurg de apă şi se trec pe sub un  jet de apă rece ca să nu se lipească. Se tăie caşcavalul cubuleţe. Când s-a răcit pieptul de pui se tăie cubuleţe. Se curăţă ouăle de coajă, apoi le tăiem cubuleţe.

Se prepară sosul alb amestecând smântâna cu iaurt şi mărarul tocat mărunt, şi se potriveşte după gust cu sare şi piper.

Într-un bol se pun pastele, apoi caşcavalul, pieptul de pui, ouăle, măslinele şi la final sosul alb, şi se amestecă bine.

Se poate servi imediat după ce ingredientele s-au acoperit cu sos.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare