Paste cu sos alb

Publicat de actualitati-arad in 31 Aug, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

un piept de pui

3 ouă

100 gr. măsline negre

150 gr. caşcaval

500 gr. paste

100 ml. smântână

100 ml. iaurt

2-3 crenguţe de mărar verde

sare, piper

Mod de preparare:

Se pune pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp se fierb separat ouăle tari. Se fierb pastele, se scurg de apă şi se trec pe sub un jet de apă rece ca să nu se lipească. Se tăie caşcavalul cubuleţe.

Când s-a răcit peptul de pui se taie, de asemenea, cubuleţe. Se curăţăm ouăle de coajă, apoi se tăie cubuleţe.

Se prepară sosul alb amestecând smântâna cu iaurtul şi mărarul tocat mărunt, se potrivește după gust cu sare şi piper.

Într-un bol se pun pastele, apoi caşcavalul, pieptul de pui, ouăle, măslinele şi la final sosul alb. Se amestecă bine și se poate servi imediat.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare