Ziarul electronic al arădenilor

Pasager agresiv, amendat de jandarmii arădeni

comunicat presaMiercuri, 29 iunie a.c., în jurul orei 8.30, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj, în zona unei autogări din municipiul Arad.

Ajunși de urgență la locul intervenției, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Galați, pasager al unei curse internaționale de transport persoane, ce se întorcea în țară.

Conform celor declarate de pasageri, respectiva persoană a intrat, pe timpul nopții, în conflict cu conducătorii auto ai cursei, solicitându-le să oprească pe autostradă, în loc nepermis și amenintându-i cu acte de violență.

Jandarmii i-au aplicat persoanei o amendă în valoare de 200 lei, având în vedere că fapta acesteia constituie contravenție prevăzută de Legea nr.61/1991 republicată.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.