PC a început campania electorală internă pentru europarlamentare

Publicat de actualitati-arad in 17 Nov, 2013 | Parerea ta

daniel-constantinPartidul Conservator vrea să aibă proprii candidaţi la alegerile europarlamentare din 2014.

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, consideră că formaţiunea sa poate obţine 9% la europarlamentare, unde se va prezenta singură.

Constantin a spus sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului, că din acest moment se decanşează campania electorală pentru europarlamentare şi că trebuie propuşi candidaţi membri de partid, dar şi vârfuri ale societăţii.

Liderul PC a arătat că nu mai este loc de “festivism, demagogie”, deoarece electoratul va judeca partidul după fapte şi până în prezent PC a reuşit să se achite cu succes de promisiuni.

El a mai arătat că partidul nu va câştiga alegerile cu discursuri populiste şi ultranaţionaliste.

“Nu vom câştiga alegerile cu discursuri populiste. Trebuie să ne promovăm agresiv, dar nu printr-un discurs ultranaţionalist, cu un discurrs privind interesul naţional, dar nu un discurs ultranaţionalist”, le-a spus Constantin participanţilor la evenimentul de la Parlament.

Consiliul Naţional al PC a adoptat, sâmbătă, două rezoluţii, una privind participarea individuală la alegerile europarlamentare şi excluderea unei colaborări cu Traian Băsescu, iar alta privind convocarea Congresului în iunie 2014.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare