Ziarul electronic al arădenilor

Parteneriatul CCIA Arad – British Council a devenit operaţional

foto_20161027În data de 10 decembrie 2016 se va organiza prima sesiune de examinare IELTS (International English Language Testing System) în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad.

Candidații se pot înscrie online pe website-ul British Council România, iar pentru întrebări și detalii vă invităm să vizitați site-ul www.britishcouncil.ro.

British Council România a semnat un acord de parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură  Arad.

Scopul acestui parteneriat este  promovarea educației, prin organizarea de sesiuni de training pentru profesorii de limba engleză din Arad și împrejurimi, precum şi crearea de oportunități locale şi internaționale, prin organizarea examenelor IELTS şi Cambridge.

Dacă doriti să susțineți testul IELTS pentru a studia, locui, lucra sau aplica la o universitate din străinătate, vă invităm să vă  înscrieți la cursul de pregătire în vederea testării.

Cursul se va desfășura  în perioada 14 noiembrie – 7 decembrie 2016 la sediul CCIA Arad- strada Cloșca nr.5, informatii suplimentare pe www.ccia-arad.ro sau la telefon 0730188299.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *