Ziarul electronic al arădenilor

Parolele noi, obligatorii pentru camerele de supraveghere de interior (P)

video interiorPersoanele care doresc să monteze camere video de supraveghere trebuie să ţină cont de sfaturile unor specialişti,astfel încât sistemele să fie eficiente.

Camerele de supraveghere de interior pot fi extrem de benefice pentru oricine îşi doreşte siguranţă în casă, în firmă şi nu numai.

Acestea pot supraveghea bebeluşi, pot oferi informaţii extrem de importante despre ceea ce se întâmplă în casă în timp ce proprietarii sunt în vacanta şi pot ajuta o afacere să funcţioneze mult mai eficient, prin supravegherea angajaţilor.

Camerele desupraveghere video trebuie să respecte în totalitate legislaţia în vigoare.

Din cauză că un haker a reuşit să descifreze parolele unui sistem de supraveghere, mai multe birouri, camere de locuit şi chiar dormitoare au fost transformate, în câteva secunde în spaţii publice.

Asta, pentru că toţi cei care au ales să îşi instaleze camere de supraveghere în casă sau la birou nu au schimbat parola iniţiala a camerei video de interior.

Specialiştii susţin că majoritatea parolelor din fabrică ale camerelor video de supraveghere sunt găsite cu uşurinţă pe internet, ceea ce face ca accesul camerelor să fie uşor pentru oricine.

Cei care doresc să instaleze camere de supraveghere, primul lucru pe care trebuie să îl facă este să schimbe parolele cu care acestea vin din fabrică.

Parolele noi trebuie să fie cât mai greu de ghicit, să poată oferi siguranţă.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *