Ziarul electronic al arădenilor

Păpușarii arădeni, premiați la Timișoara

Actorii Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” se întorc din nou premiați de la un festival de profil.

De data aceasta de la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” , de la Timișoara. Spectacolul „Jocuri magice” de Titus Jucov și avându-i în distribuție pe Izabela Moș, Loredana Alexandrescu și Mircea Moș – a primit „Premiul pentru bucuria și spontaneitatea jocului în relația cu publicul”.

„Este un spectacol interactiv plin de culoare și veselie în care personajele păpuși și actorii, împreună cu toți copiii prezenți în sală, descoperă și înțeleg împreună care este importanța prieteniei.”, spune regizorul spectacolului, Titus Jucov.

Iubitorii de povești spuse inspirat cu și de păpuși sunt chemați la teatru și în luna noiembrie.

Duminică de duminică, de la ora 11.00, păpușarii arădeni vă poftesc la spectacol, pe scena Trupei Marionete, după cum urmează: în 5 noiembrie se joacă spectacolul „Cei trei purceluși și lupul”, în 12 noiembrie – „Spărgătorul de nuci”, în 19 noiembrie – „Hansel și Gretel”, iar în 26 noiembrie – „Povestea porcului”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.