Panourile de la pasajele de pe centură, contestate electoral

Publicat de actualitati-arad in 21 May, 2014 | 1 Commentariu

panou pasajOrganizația județeană a PSD Arad a depus o plângere la Biroul Electoral Județean împotriva amplasării de către Primărie a panourilor informative lângă cele două pasaje rutiere aflate în construcție pe șoseaua de centură a orașului, demersul social-democraților fiind respins de autoritatea electorală.

În plângerea depusă de PSD Arad se menționa că pe raza municipiului Arad au fost amplasate patru panouri cu „un conținut vădit de propagandă electorală mascată“.

Demersul social-democraților a fost făcut după ce lângă cele două pasaje rutiere aflate în construcție pe centura Aradului au fost amplasate patru panouri informative cu următorul mesaj: „Vă aflaţi pe un drum naţional. Guvernul României a sistat lucrările la acest pasaj în August 2012. Suntem în 2014: Aradul aşteaptă finanţarea“.

Plângerea depusă de PSD Arad a fost respinsă de Biroul Electoral Județean. Ulterior, social-democrații au contestat decizia la Biroul Electoral Central, care, marți, a respins acțiunea formulată împotriva deciziei Biroului Electoral Județean Arad.

Cele patru panouri informative au fost amplasate, la sfârșitul săptămânii trecute, în zona celor două pasaje rutiere.

Amplasarea panourilor informative cu privire la situația celor două pasaje aflate în construcție pe centura municipiului Arad a fost aprobată în luna aprilie, într-o ședință a Consiliului Local.

CITITI SI:

Presiuni politice la pasajele de pe centura Aradului!?

Au fost amplasate panourile lângă pasajele de pe centură

VEZI ce fotografii îi trimite Falcă ministrului Șova

Share Button

comentarii

1 comment

  1. pasaj(er) says:

    Din groapa-n groapa cei de la PSD Arad.Ba cu Politia,ba cu autoritatea electorala,hai ca e lata de tot.SI cind te gindesti ce simplu ar fi sa se rezolve toata tevatura:sa va vedem ca va apucati de treaba mai baieti si nimeni nu va mai spune nici o vorbulita.Ce ziceti domnilor din PSD ARAD?N-ati vrea sa ne bucurati privirea afisindu-va cu hirlete si tirnacoape la pasaje si dind semnalul de re-incepere a lucrarilor?Chiar de ar fi sa aduceti si niste televiziuni prietene,cui sa-i pese daca lucrarile la pasaje se pun pe roate?
    Da,dar asta se pare ca a cam prea mult pentru niste vajnici minutori ai vorbelor ca deh, si minciuna e vorba !

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare