Pakistanez ascuns în automarfar, depistat la PTF Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 10 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac au depistat un cetăţean pakistanez care încerca să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascuns într-un automarfar condus de un cetăţean turc.

În data de 09.09.2015, în jurul orei 13.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanapalota, jud. Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul turc Selahettin S., care conducea un ansamblu de vehicule, cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, aţă din Turcia pentru o firmă din Polonia.

La controlul fizic al automarfarului, poliţiştii de frontieră au constatat că prelata semiremorcii este tăiată pe o lungime de 20 de cm, motiv pentru care s-a trecut la o verificare amănunţită a mijlocului de transport. Cu aceasta  ocazie,  în partea din faţă a compartimentului marfă, a fost descoperită, o persoană de sex masculin.

În cadrul primelor cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul este cetăţean pakistanez, în vârstă de 23 de ani, care a declarat că intenţiona să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră arădeni s-au sesizat faţă de cetăţeanul pakistanez sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar faţă de cetăţeanul turc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare