Pachete speciale pentru 1 Mai, cu preţuri pornind de la 60 de lei de persoană pe noapte

Publicat de actualitati-arad in 15 Feb, 2013 | Parerea ta

mamaiaHotelierii de pe litoral au pregătit pachete speciale pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte, cu preţuri care pornesc de la 60 de lei de persoană/ noapte la un hotel de 3 stele, reprezentanţii Asociaţiei Litoral-Delta Dunării cerând premierului Victor Ponta ca 2 şi 3 mai să fie declarate zile libere.

“Aşa cum spune tradiţia, litoralul românesc este destinaţia vedetă pentru petrecerea minivacanţei de 1 Mai, care, printr-o conjunctură fericită, se va sărbători în aceeaşi săptămână cu sărbătorile pascale. ANAT şi Asociaţia Litoral – Delta Dunării au solicitat Guvernului Romaniei şi premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai – Ziua Tineretului, şi 3 mai să fie acordate ca zile naţionale libere, cu posibilitatea de recuperare în 2013, pentru a stimula circulaţia turistică spre staţiunile turistice din România şi către litoralul românesc, ceea ce ne va permite să dăm un start excelent sezonului 2013”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral.

Patronatele hoteliere şi agenţiile de turism au pregătit deja pachete speciale, specifice fiecărui eveniment, dar şi pachete comune, care să includă întreaga perioadă 30 aprilie – 7 mai. Preţurile vor porni de la 60 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 3 stele, de la 100 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 4 stele şi de la 229 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 5 stele, în funcţie de serviciile pe care le oferă fiecare unitate de cazare.

Pentru a pregăti deschiderea sezonului estival de la 1 mai, autorităţile locale au început încă din luna ianuarie lucrările de cosmetizare, ecologizare şi modernizare a tuturor staţiunilor de pe întregul litoral românesc.

“De asemenea, având experienţa anilor trecuţi, considerăm că organizarea evenimentelor în această perioadă va atrage prima serie importantă de turişti pentru anul 2013, ceea ce va da un start foarte bun întregului sezon. Asociaţia Litoral – Delta Dunării a transmis deja adrese către autorităţile locale şi către cabinetul ministrului delegat pentru IMM-uri, Turism şi Mediul de Afaceri, pentru organizarea unui program amplu de evenimente, care va include concerte, defilare cu autobuze supraetajate, paradă a maşinilor de epocă şi motociclete, care alegorice, jocuri şi concursuri pe plaje, muzică, focuri de artificii, show-uri de lasere etc”, a precizat Corina Martin.

sursa: mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare