Ovidiu Hațegan nu va mai arbitra la Euro 2016

Publicat de actualitati-arad in 23 Jun, 2016 | Parerea ta

hateganArădeanul Ovidiu Hațegan este printre cei șase arbitri care nu vor continua la Euro 2016 după faza grupelor, a anunțat joi UEFA.

Ovidiu Hațegan a condus două meciuri de la turneul final: Polonia – Irlanda de Nord (1-0) și Irlanda – Italia (1-0). El a fost ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și de arbitrii asistenți adiționali Sebastian Colțescu și Alexandru Tudor.

Hațegan a fost primul central român prezent la un turneu final după o pauză de 28 de ani. Timișoreanul Ioan Igna a condus meciuri la Euro 1988, iar în urmă cu 16 ani, la Euro 2000, se consemna ultima prezență a arbitrajului românesc la un turneu final, tușierul timișorean Nicolae Grigorescu.

Cei șase arbitri care vor părăsi Campionatul European 2016 sunt William Collum (Scoția), Ovidiu Hațegan (România), Serghei Karasev (Rusia), Pavel Kralovec (Cehia), Svein Oddvar Moen (Norvegia) și Clement Turpin (Franța).

Serghei Karasev a condus meciul România – Elveția (1-1), iar Pavel Kralovec a oficiat la partida România – Albania (0-1).

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare