Ziarul electronic al arădenilor

Organizaţia Judeţeană a PMP Arad, la bilanţ de an 2017

Conducerea PMP Arad întrunită, zilele trecute, în cadrul unei şedinţe de sfârşit de an, al Consiliului Executiv Judeţean, a analizat activitatea depusă de consilierii şi preşedinţii organizaţiilor locale din judeţul nostru, în anul 2017.

Cu acest prilej, Florin Remeţan, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Arad, a subliniat importanţa acţiunilor desfăşurate şi a celor 3.318 amendamente depuse de parlamentarii PMP la proiectul de lege privind Legea bugetului de stat pe anul 2018, la Legile Justiţiei, dar şi a altor amendamente şi proiecte de lege ale PMP.

Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, a subliniat: „A fost o şedinţă de bilanţ a conducerii PMP Arad, unde membrii Consiliului Executiv Judeţean au analizat activitatea depusă, în cadrul partidului, în anul 2017. Am realizat majoritatea obiectivele propuse, pentru acest an, iar în anul 2018 ne vom mobiliza mai mult pentru a demonstra că PMP este un partid al tuturor românilor atât din ţară, cât şi din străinătate”.

Şedinţa Consiliului Executiv Judeţean s-a încheiat în jurul bradului de Crăciun. Cu această ocazie, Florin Remeţan, preşedintele PMP Arad, a transmis, în numele Organizaţiei Judeţeane a Partidului Mişcarea Populară, filiala Arad, tuturor arădenilor şi românilor din diaspora „Sărbători Fericite”, multă sănătate şi un An Nou fericit alături de cei dragi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de PMP Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.