Oportunitățile economice ale Aradului, prezentate în Republica Moldova

Publicat de actualitati-arad in 24 Mar, 2017 | Parerea ta

În 20 martie 2017, s-a desfășurat la Chișinău, la Agenția de Presă IPN, conferința de presă prin care a fost mediatizat Forumul Economic Internațional, care se va desfășura la Arad, între 21-23 aprilie 2017.

La evenimentul de presă au participat dr. Antoniu Martin, președintele pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație , precum și omologul său din Republica Moldova, Adrian Furculiță.

După ce Adrian Furculiță a prezentat importanța acestui eveniment economic pentru firmele și mediul administrativ din Republica Moldova – subliniind necesitatea schimbului de experiență, precum și preluarea de expertiză de la firme din România și Europa, Antoniu Martin a prezentat oportunitățile economice oferite de către zona de vest a României, cu precădere de orașul și județul Arad.

„Una din principalele provocări care stau în fața firmelor din Republica Moldova o reprezintă atragerea de resurse financiare dublată de necesitatea formării resurselor umane la nivel competitiv, aspecte la care poate contribui participarea la un eveniment economic internațional de referință”, a spus Adrian Furculiță, președinte pentru Republica Moldova al CIAD.

„Forumul Economic Internațional de la Arad va reuni firme și reprezentanți ai mediului de afaceri , precum și reprezentanți ai mediului politic și administrativ din România, Republica Moldova, Italia, Serbia și Ungaria. Va fi o foarte bună oportunitate de cunoaștere reciprocă , de realizare a unor parteneriate , a unor schimburi de experiență.

Semnalele pe care deja le avem sunt foarte bune , în sensul în care un număr foarte mare de firme din țările amintite s-au înscris și se vor înscrie în perioada următoare la evenimentul economic”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte pentru România al CIAD.

Comunicat de presă

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare