Omagiu adus de un arădean pentru echipa SMURD CT

Publicat de actualitati-arad in 21 Dec, 2014 | Parerea ta

1Un arădean a creat o pagină specială pe rețeaua de socializare Facebook în semn de omagiu și respect pentru cei patru oameni care și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui elicopter SMURD în lacul Siutghiol.

„Această pagină a fost creată din respect și în amintirea echipajului SMURD Constanța“, a scris cel care a creat pagina.

„Deși sunt din alt colț de țară, am fost mișcat de această tragedie… odihnească-se în pace“, a scris creatorul paginii.

Astfel, cei care vor să le aducă un omagiu în spațiul virtual medicului Laura Vizireanu, asistentei Gabriela Camelia Harton, pilotului Petre Corneliu Cătuneanu și, nu în ultimul rând, copilotului Ginel Claudiu Crăcănel o pot face accesând profilul „Echipa Smurd Ct Smurd

Medicul Laura Vizireanu (39 de ani), asistenta Gabriela Harton (38 de ani), care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Cătuneanu (47 de ani) şi copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel (42 de ani), şi-au pierdut viaţa în urma accidentului aviatic din Constanţa.

Elicopterul SMURD care s-a prăbuşit, în ziua de 15 decembrie, în lacul Siutghiol transportase un pacient cu embolie pulmonară de la Tulcea la Spitalul Judeţean din Constanţa şi se întorcea de la Aeroportul ”Mihail Kogălniceanu”, unde alimentase cu combustibil.

Procurorii de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti care anchetează cauzele privind accidentul aviatic din judeţul Constanţa au dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunile de neluare şi nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

De asemenea, în continuarea cercetărilor, procurorii au extins urmărirea penală pentru ucidere din culpă, având în vedere faptul că toate cele patru persoane aflate la bordul elicopterului SMURD au decedat în urma accidentului aviatic din 15 decembrie.

Dosarul a fost deschis la Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti imediat după ce elicopterul aparţinând SMURD Constanţa s-a prăbuşit în lacul Siutghiol.

2

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare