Olimpiade și concursuri școlare, la Arad

Publicat de actualitati-arad in 10 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaSfârșitul acestei săptămâni este din nou unul plin de concursuri pentru elevii arădeni.

Cei mai competitivi și performanți elevi ai școlilor arădene participă la etapele județene ale olimpiadelor și concursurilor pe discipline. Aceste concursuri (derulate conform prevederilor Anexei 1 la ordinul ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 3035/10.01.2012 privind aprobarea Metodologiei – cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare și a Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în calendarul activităților educative, școlare și extrașcolare, precum și a prevederilor regulamentelor specifice fiecarei discipline), oferă elevilor noștri prilejul de a-și testa creativitatea, originalitatea și competivitatea.

Astfel în data de 11 03 2016 la Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“ va avea loc Olimpiada de Psihologie și Pedagogie pentru liceele pedagogice, în data de 12 03 2016, la Liceul Teoretic German „Adam Muller Guttenbrunn“ va avea loc Olimpiada de limba germană modernă, la Colegiul Național „Vasile Goldiș“ Arad va avea loc Olimpiada de Istorie și tot la Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“ va avea loc Olimpiada de Informatică.

Sperăm că rezultatele pe care le vor obține elevii noștri să fie foarte bune, spre bucuria tuturor celor implicați: elevi, profesori, părinți.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare