Olimpiade școlare, organizate la Arad

Publicat de actualitati-arad in 15 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaÎn această săptămână, municipiul Arad va găzdui două concursuri școlare la care participă sute de elevi de la Liceele de Artă din Arad, Alba Iulia, Deva, Hunedoara, Petroșani, Timișoara, Lugoj și Reșita.

Olimpiada Națională de Interpretare instrumentală, faza zonală, care reunește la Arad 216 participanți, are loc în 17-18 martie.

Concursul se va încheia cu un concert de gală susținut vineri, 18 martie, la ora 18.30, în sala festivă a Liceului de Arte «Sabin Drăgoi».

În 18-19 martie se desfășoară prima ediție zonală a Olimpiadei de Arte Vizuale și Istoria Artei pentru elevii din clasele VII-X, la care participă 111 elevi.

Secțiunile concursului pentru tinerii artiști sunt : tehnici picturale, tehnici grafice, volum/modelaj, tehnici specifice arhitecturii, tehnici specifice designului, istoria artei și arhitecturii.

Olimpiada se încheie sâmbătă, 19 martie, cu ceremonia de premiere programată pentru ora 12.00, în sala festivă a Liceului de Artă «Sabin Drăgoi».

Evenimentele sunt organizate cu finanțarea municipalității, prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare