Oferte de Valentine’s Day în staţiunile montane: Cine romantice sau “masaj în cuplu”

Publicat de actualitati-arad in 11 Feb, 2013 | Parerea ta

valentines dayHotelurile din Braşov au pregătit de Valentine’s Day oferte pentru îndrăgostiţi, cu cine romantice, mic dejun la pat, trandafiri în cameră sau “masaj în cuplu”, iar tarifele variază între 400 şi 900 de lei pentru un sejur de două-trei nopţi. Pe Valea Prahovei şi pe litoral ofertele sunt mai sărace.

În Braşov şi Valea Prahovei, hotelierii au oferte pentru îndrăgostiţi atât de Valentine’s Day, cât şi de Dragobete.

În judeţul Braşov, hotelierii au pregătit pachete turistice speciale pentru îndrăgostiţi, astfel că în perioada 12-17 februarie, de Valentine’s Day, dar şi între 20 şi 25 februarie, de Dragobete, cuplurile vor fi aşteptate în camere cu şampanie, trandafiri şi ciocolată şi vor beneficia, de asemenea, de o cină romantică, iar dimineaţa li se va servi micul dejun la pat.

La pensiunile de trei stele din Poiana Braşov preţurile pornesc de 660 lei camera pentru un sejur de două nopţi.

La Predeal, la un hotel de patru stele tariful pentru două nopţi de cazare este de 480 de lei de persoană în camera dublă, iar trei nopţi de cazare costă 680 de lei în cameră dublă cu “primire cu şampanie şi aranjament special în cameră, cu petale de trandafiri şi seară la lumina lumânărilor, pe acorduri romantice, în restaurantul hotelului”. Pentru rezervarea a zece camere se oferă un pachet gratuit. Aceleaşi pachete sunt valabile şi în perioada 22-24 februarie, de Dragobete.

Ofertele de Valentine’s Day sunt promovate în special pe internet, pe site-urile oficiale ale hotelurilor, dar şi pe reţelele de socializare şi mai puţin prin agenţiile de turism.

Pe litoral, hotelierii nu s-au înghesuit cu oferte speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Hotelierii de pe litoral nu s-au înghesuit cu oferte speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor, dar există câteva unităţi de cazare, majoritatea de patru stele, care s-au gândit la persoanele romantice care vor să petreacă câteva zile la malul mării alături de persoana iubită.

Astfel, Hotelul Splendid (4 stele) din Mamaia a pregătit două pachete, de două sau trei nopţi de cazare, cu preţuri cuprinse între 240 şi 375 de de lei de persoană, care includ cazare cu mic dejun, şedinţe de saună şi cină la lumina lumânării. Ofertele sunt valabile între 12 şi 18 februarie.

La Hotelul Iaki (4 stele) din Mamaia, un sejur de două nopţi, în camere cu vedere la mare, costă 350 de lei de persoană, în preţ fiind inclusă şi o cină romantică, cu program artistic live, dar şi şampanie şi ciocolată în cameră şi un “masaj în cuplu”.

citiţi mai multe pe mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare