Ziarul electronic al arădenilor

Octogenar din Arad, prădat de două femei

Miercuri, 18 octombrie, în jurul orei 22.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenţia unui echipaj la o adresă de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de către un octogenar care a reclamat faptul că, două persoane de sex feminin, cu vârste de 30 respectiv 41 de ani, i-au sustras o sumă de bani din portofel şi mai multe bunuri alimentare şi nealimentare din incinta locuinţei sale.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul le-a chemat pe cele două femei în vizită la el. După mai multe pahare de vişinată, bărbatul a adormit subit, iar femeile au început să cotrobăie prin casă, luând mai multe bunuri, atât alimentare cât şi nealimentare, iar din portofel, i-au sustras suma de 800 lei.

Când au terminat de „adunat“, bărbatul s-a dezmeticit şi dându-şi seama ce se întâmplă, le-a luat la întrebări pe femei şi a încercat să le oprească, moment în care, cele două, au luat bagajele, l-au îmbrâncit pe bătrân şi au luat-o la fugă într-o direcţie necunoscută.

Jandarmii au plecat de urgenţă în căutarea persoanelor suspecte, iar în scurt timp le-au depistat în zona străzii Augustin Doinaş, având asupra lor toate bunurile reclamate sustrase.

S-a stabilit identitatea persoanelor implicate şi s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei vătămate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.