Obiectivele candidatului Partidului M10 pentru Primăria municipiului Arad

Publicat de actualitati-arad in 26 Mar, 2016 | Parerea ta

DSCF3085Conducerea Partidului M10 a prezentat, sâmbătă, 26 martie  2016, candidatul M10,  pentru postul de primar al Municipiului Arad. Este vorba despre medicul Adrian Wiener.

 La conferință au participat doamna Monica Macovei, europarlamentar, președinte M10, Eduard Wagner, secretar general al partidului, Laurențiu Ștefănescu, coordonator regional și Răzvan Anghel, președinte M10 Filiala Arad.

“Pe parcurs veți observa la noi un mod mai relaxat de a face politică, fără încrâncenări, o politică cu interesele cetățeanului în centru. Vreau  să specific că noi nu intrăm în politică pentru că suntem flămânzi, ci pentru că suntem sătui.

Mulți dintre dumneavoastră îl cunoașteți deja pe doctorul Adrian Wiener care a ocupat în trecut funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, iar în prezent este medic internist în cadrul unității medicale. Are 42 de ani este căsătorit și are profilul candidatului potrivit pentru a da un restart Aradului”  a declarat președintele M10 Arad, Răzvan Anghel.

Adrian Wiener a prezentat câteva din obiectivele pe care dorește să le realizeze alături de echipa.

“În esență, ceea ce propun arădenilor, este un proces de defeudalizare instituțională: eliberarea instituțiilor descentralizate de povara deservirii intereselor și imaginii aristocrației politice.

Propunem o transparență decizională totală prin transformarea instituțiilor publice din fortărețe în spații deschise cu vedere bidirecțională – dinspre cetățean spre actul decizional și dinspre decident spre nevoile arădeanului. Omul politic trebuie redefinit ca servant al interesului public și nu ca personaj providențial cu tușe mesianice” a declarat Wiener.

Deasemenea, pe lângă acest proiect de umanizare instituțională M10 propune arădenilor câteva obiective de anvergură pe care le consideră prioritare:

– Construirea unei noi Maternități, prin implicarea directă a Primăriei Arad și eventual a cetățeanului și mediului economic prin donații ca un act de co-participare voluntară și solidară la îmbunătățirea sistemului medical al cărui beneficiar direct este. Pe viitor construirea unui nou Spital Județean monobloc, modern și foarte dotat.

– Readucerea Ștrandului la viață prin finanțare europeană; transformarea lui într-unul dintre cele mai mari Aquapark-uri din țară, inclusiv cu spații închise pentru a-l face accesibil pe tot parcursul anului.

– Reînnoirea parcului de mijloace de transport în comun al Companiei de Transport Public Arad. Regândirea rutelor și suplimentarea unor trasee mai solicitate (sediul central al Spitalului Județean).

“Nu fac apel la vreo instanță morală, ci la bunul simț comun, la contractul social nescris dar care se află în fiecare dintre noi” conchide Adrian Wiener, candidatul M10 Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă M10 Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare