O prostituată și mai mulți tineri, prinși la furat

Publicat de actualitati-arad in 13 Jun, 2013 | Parerea ta

polPolițiștii și jandarmii din Arad au depistat mai multe persoane, printre care și o prostituată, care au furat din unități comerciale și din gospodăriile unor oameni din municipiu și județ.

Printre cei cercetați de polițiști se află și Petrișor T., de 26 ani, din comuna Cermei. Tânărul a fost prins, miercuri, în timp ce sustrăgea mai multe instalații sanitare din sediul unei societăţi din municipiul Arad. Petrișor T. este cercetat acum pentru furt calificat.

Pentru aceași infracțiune mai sunt cercetați doi adolescenți din localitatea Mănăștur. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 24 mai – 3 iunie,  C.S., de 17 ani, şi T.C., de 12 ani, au sustras dintr-un  imobil din Mănăștur o drujbă  şi o motocositoare, în valoare totală de 1.600 lei. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii din Grăniceri au identificat suspectul principal în cazul unui furt din locuinţă. Urmare a cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că, în 12 iunie, prin escaladarea gardului, V.A., de 15 ani, din Șiclău, a pătruns într-o  locuinţă din această localitate, de unde a sustras  400 lei. Prejudiciul recuperat în totalitate, iar adolescentul este cercetat pentru furt calificat.

La Șepreuș, polițiștii au prins, în flagrant, un tânăr care încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă. Ioan J., de 22 ani, a fost prins în timp ce a pătruns prin efracţie într-o locuinţă, de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri alimentare. Tânărului i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru tentativă de furt calificat.

La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat un caz de furt, care ce a avut loc într-un complex comercial situat în Calea Radnei din municipiu.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat o tânără în vârstă de 19 ani, din Arad. Aceasta a fost observată de reprezentanţii societăţii de pază, în timp ce ascundea în poşetă mai multe articole sustrase de la un raion de produse cosmetice.

Prejudiciul creat în acest caz, în valoare de peste 380 lei, a fost recuperat integral. După verificările făcute, jandarmii au descoperit că tânăra a mai fost depistată în alte patru cazuri de furt din societăţi comerciale.

De asemenea, tânără de 19 ani a mai fost sancţionată pentru atragerea de persoane în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea, în schimbul unor foloase materiale.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare