O pisică a rămas blocată pe podul din Alfa

Publicat de actualitati-arad in 25 Feb, 2013 | 1 Commentariu

podPompierii au intervenit, în cursul zilei de luni, pentru salvarea unei pisici, care a rămas blocată în sistemul de canalizare al podului de pe autostrada Arad-Timișoara, din zona cartierului Alfa.

Cei care au alertat pompierii au fost câțiva locatari de la blocurile din zona podului, care au spus că, de două zile, pisica este blocată și miaună încontinuu.

Cu ajutorul unei scări culisabile, pompierii au urcat până la locul unde pisica era blocată. Dar, aceasta s-a speriat și a fugit din fața pompierilor și s-a ascuns într-o zonă în care nu mai era vizibilă celor care încercau să o salveze.

În aceste condiții, pompierii au abandonat misiunea, dar au deschis un capac metalic al sistemului de colectare a apelor, de la marginea podului, sperând că pisica va găsi calea de ieșire.

Pompierii arădeni nu exclud varianta ca pisica să fi fost abandonată pe pod de vreun șofer.

foto: stirileprotv.ro

Share Button

comentarii

1 comment

  1. Mirela says:

    Bine, bine, dar sàrmanul animal va continua probabil sà miaune. Locatarii ar trebui sà urmàreascà evolutia. Poate pompierii puteau làsa ceva de mâncare si putinà apà? Le multumim oricum! Ne-am bucura sà auzim numai de bine.

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare