O minoră a încercat să treacă ilegal frontiera

Publicat de actualitati-arad in 14 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat o minoră care a încercat să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate falsă.

În data de 13.08.2015, orele 13.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac-Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un autoturism marca Mercedes, condus de un cetăţean român, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea românească.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră arădeni au sesizat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări, în urma cărora a rezultat faptul că este cetatean roman, în vârstă de 17 ani, din jud. Prahova si nu are acordul parintilor pentru a efectua călătoria.

Minora a declarat că documentul prezentat la control l-a primit de la un cetăţean român caruia, ulterior, urma să-i plătească o suma de bani.

Poliţiştii de frontieră arădeni s-au sesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare