„O inimă pentru Asia“, blocată la granița ruso-mongolă

Publicat de actualitati-arad in 02 Sep, 2012 | Parerea ta

Cei patru arădeni care au plecat în cea mai lungă expediție în formă de inimă, care cuprinde trasee din Europa și Asia, erau, duminică la amiază, blocați la granița dintre Mongolia și Rusia.

Membrii expediției aveau duminică la amiază 15 ore de așteptare la granița dintre cele două țări, deoarece autoritățile de frontieră nu lucrează în această zi. Astfel, arădenii sunt nevoiți să aștepte până luni dimineața pentru a putea trece granița în Rusia.

În mesajul pe care l-au transmis unui prieten de-al lor din Arad, cei patru arădeni au spus că au avut parte de mai multe aventuri neplăcute. Astfel, după ce s-au rătăcit în deșertul Gobi, arădenii au trebuit să treacă un râu prea adânc pentru mașinile cu care au plecat, iar consecințele au fost grave.

„2 roți tăiate și 2 arcuri rupte, un laptop intrat la apă, un telefon pierdut, iar cel mai grav este că una dintre mașini pleacă doar împinsă”, este mesajul trimis de Adrian Moldova, unul dintre membrii expediției.

Cei patru arădeni care își propun să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă expediție în formă de inimă sunt: Marcel Vladuţoiu – conducătorul expediţiei,  Silveriu Perjariu – mecanic auto,  Magocs Eugen – pasionat off-road  şi Adrian Moldovan, jurnalist.

Luni, 3 septembrie, se împlinește o lună de când cei patru arădeni au plecat în această expediție care cuprinde trasee din Europa și Asia.

Ei au plecat în expediția „România – o inimă pentru Asia“ în data de 3 august și urmează să se reîntoarcă în 3 octombrie. Cei patru și-au propus să parcurcă 25.000 de kilometri, la bordul a două SUV-uri, prin 9 țări.

CITITI SI: Arădeni rătăciți în deșertul Gobi

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare