O companie germană îşi extinde capacitatea de producţie la Chişineu Criş

Publicat de actualitati-arad in 26 Jun, 2014 | Parerea ta

krombergCompania germană Kromberg&Schubert, producător de componente auto, a achiziţionat proprietatea închiriată în ultimii 10 ani de la Solvency Project, în vederea extinderii capacităţii de producţie.

Proprietatea, în suprafaţă totală de circa 27.000 mp, include fabrica şi un teren, fiind plasate în localitatea Chişineu Criş în judeţul Arad.

Tranzacţia de vânzare-cumpărare a fost intermediată de compania de imobiliare JLL, care a reprezentat proprietarul.

În prezent, Kromberg&Schubert operează patru centre în vestul şi centrul României (Sibiu, Mediaş, Timişoara şi Chişineu Criş).

Fabricile produc sisteme electrice pentru industria de automobile. În timpul activităţii în România, compania a contribuit la dezvoltarea comunităţilor locale, prin investiţii financiare, logistice şi umane, generând noi locuri de muncă şi oferind instruire pentru angajați.

Cristina Pop, directoarea departamentului industrial al JLL şi responsabilă pentru încheierea aceastei tranzacţii, a declarat: “Proximitatea faţă de coridoarele pan-europene, precum şi existenţa inginerilor şi a muncitorilor înalt calificaţi în regiunea de Vest a României constituie argumente solide pentru companiile de producţie străine, precum şi pentru investitori pentru extinderea activităţii în România. Această tranzacţie demonstrează încrederea companiei germane în potenţialul pe termen lung al pieţei industriale româneşti şi al pieţei forței de muncă şi ne așteptăm la intrarea unor noi jucători în perioada următoare. Suntem în prezent în discuţii cu alte companii care explorează această posibilitate”.

Kromberg&Schubert activează de mai mult de 110 ani. Paul Kromberg şi Schubert Ernst au înfiinţat compania în Barmen în 1902 (acum Wuppertal). Având un număr de 26.000 de angajati în peste 30 de locaţii în lume, Kromberg&Schubert este furnizor de sisteme electrice, cabluri şi componente plastice pentru industria de automobile.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare