O armă și cartușe deținute ilegal, descoperite la Olari

Publicat de actualitati-arad in 31 Oct, 2017 | Parerea ta

O armă și cartușe deținute ilegal de un bărbat din localitatea arădeană Olari au fost descoperite de polițiști în timpul unei percheziții.

Biroul de presă al IPJ Arad a informat că polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției din Sântana și Postului de Poliție Olari, au depistat, la domiciliul unui bărbat din Olari, mai multe arme și muniție, deținute fără drept.

„În urma unei percheziții efectuată de polițiști la data de 30 octombrie, polițiștii au depistat la domiciliul unui bărbat de 48 de ani, din Olari, o armă de tir sportiv, o lunetă metalică de culoare neagră, 10 bucăți cartușe cu glonț de calibrul 22 cu capsă nepercutată și două plase monofilament tip setcă, pentru care deținătorul nu a putut prezenta documente legale. Armele, muniția și plasele au fost indisponibilizate de polițiști în vederea continuării cercetărilor“, se arată într-o informare a IPJ Arad.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare