Ziarul electronic al arădenilor

O arădeancă și-a uitat poșeta într-o stație de tramvai

O femeie din Arad și-a uitat poșeta, în care se aflau bani, carduri bancare și acte, într-o stație de tramvai din municipiu.

Jandarmii arădeni au fost apelați, duminică, de o femeie, care i-a informat că în stația de tramvai ,,Libelula” din a găsit o poșetă în care se aflau, printre alte obiecte, suma de 1.155 lei, carduri bancare și documente de identificare.

„Jandarmii s-au deplasat la fața locului și s-au întâlnit cu persoana care a solicitat sprijin. După întocmirea  procesului verbal de primire a poșetei cu tot ce se afla în ea, au plecat în căutarea proprietarului. S-a stabilit că poșeta aparține numitei M.M., de 37 de ani, din municipiul Arad“, se menționează într-o informare a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii s-au deplasat la domiciliul femeii de 37 de ani și i-au înapoiat poșeta, recomandându-i să dea o atenție mai sporită bunurilor personale.

„Jandarmeria Arad salută gestul doamnei E.R. și ne bucură faptul că a insistat ca efective din cadrul Jandarmeriei Arad să fie trimise pentru a rezolva situația“, se mai arată în comunicatul IJJ Arad.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.