O arădeancă a ajuns beată acasă. VEZI reacția soțului

Publicat de actualitati-arad in 22 Dec, 2014 | Parerea ta

primeart_156O femeie din municipiul Arad, care a ajuns acasă sub influența alcoolului, a fost bătută de soțul ei, pentru aplanarea conflictului fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Jandarmii au fost solicitați, în cursul nopții de 19 spre 20 decembrie, prin apelul unic e urgență 112, să intervină pentru aplanarea unui conflict.

Apelul a fost făcut de o femeie care locuieşte într-un imobil situat în cartierul Grădişte din municipiul Arad. Femeia a reclamat faptul că în apartamentul învecinat are loc un scandal.

„Jandarmii au identificat persoanele implicate, iar după verificări a rezultat că o femeie, în vârstă de 47 de ani, întorcându-se acasă și având semne vizibile de consum de alcool, a fost agresată de către soţul ei. Ea a suferit leziuni în zona feţei, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale“, aprecizat mr. Emilia Fînață, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale, bărbatul, care este în vârstă de 53 de ani, fiind acuzat de violenţă în familie.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare