Noua taxă de drum percepută în Ungaria poate fi achitată în benzinăriile MOL din România

Publicat de actualitati-arad in 22 Aug, 2013 | Parerea ta

benzinarie MOLMOL este singura rețea de benzinării din România care pune la dispoziția tuturor celor interesați modalități multiple și simple de achitare a noii taxe de drum (E-toll) percepută în mod obligatoriu pentru toate vehiculele de peste 3,5 tone care circulă pe teritoriul Ungariei.

Sistemul de taxă de drum a fost modificat în Ungaria de la 1 iulie, dată de la care șoferii ale căror autovehicule depășesc greutatea de 3,5 tone sunt obligați să facă o plată fie printr-un tichet de drum (în cazul traseelor prestabilite), fie prin achiziționarea unui dispozitiv de înregistrare (OBU) pentru fiecare mașină și încărcarea acestuia cu un anumit credit.

În 16 dintre benzinăriile MOL România șoferii interesați au posibilitatea de achita această taxă prin ambele modalități. Astfel, șoferii cu traseu prestabilit în Ungaria pot achiziționa din benzinăriile MOL tichetul de drum, în timp ce persoanele care dețin deja dispozitivul OBU își pot încărca direct creditul, evitând astfel aglomerația și cozile. Plata se poate face utilizând cardurile de carburant MOL, prin card bancar sau în numerar.

„Acest serviciu este o dovadă în plus a eforturilor constante pe care noi, echipa MOL România, le facem pentru a ne consolida un portofoliu de servicii utile și special create pentru partenerii și clienții noștri. Cei interesați au astfel la dispoziție metode simple de achitare taxei de drum din Ungaria, evitând aglomerația sau eventuale confuzii“, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman MOL România.

Acest serviciu este disponibil în benzinăriile MOL din Oradea, Satu Mare, Arad, Borș, Timișoara, Baia Mare, Chișineu Criș, Carei, Deva, Zalău și va fi extins în curând la 38 de stații de alimentare.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Economic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare