Noile tobogane, atracția Ștrandului Neptun

Publicat de actualitati-arad in 16 Jun, 2013 | Parerea ta

IMG_7643Noile tobogane acvatice sunt atracția principală la Ștrandul Neptun, iar mii de persoane și-au petrecut weekend-ul la baza de agrement de pe malul Mureșului, au anunțat, reprezentanții Primăriei Arad.

Toboganele de tip „wide slide” și „space hole” au fost date în funcțiune în cursul zilei de vineri.

„Pe tot parcursul acestui weekend, vizitatorii Ștrandului au luat cu asalt  noile instalații de pe plajă. Arădenii de toate vârstele au fost încântați de noile tobogane, iar cei dornici să le testeze au fost atât de numeroși încât s-au format cozi de așteptare. Pe parcursul zilei de sâmbătă au fost contorizate peste 600 de persoane care au plonjat în bazine de pe noile tobogane, iar duminică, până la ora 13.00, această cifră a fost deja depășită“, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Corina Drăghici a mai adăugat că, în acest weekend, mii de oameni au fost prezenți la Ștrandul Neptun.

„Mijlocul lunii iunie a adus, în sfârșit, vara la Arad, iar mii de arădeni și-au petrecut timpul liber de la sfârșitul de săptămână la Ștrandul Neptun“, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Administrația estimează că numărul celor care au fost în acest sfârșit de săptămână la Ștrandul Neptun va ajunge la aproximativ 10.000.

CITITI SI : Tobogane „wide slide” și „space hole”, la Ștrandul Neptun

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare