Ziarul electronic al arădenilor

Noi canale HBO în România

HBO_LogoTeleviziunea HBO 2, dedicată programelor pentru întreaga familie, s-a lansat luni, 21 martie, şi în România, dată la care şi postul HBO Comedy s-a transformat în HBO 3, ambele fiind disponibile în format SD şi HD.

HBO Europe a anunţat pe 10 februarie că va face modificări în portofoliul său de televiziuni din Europa Centrală şi de Est.

Astfel, începând de luni, 21 martie, HBO a relansat televiziunile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală şi de Est, propunându-şi să difuzeze inclusiv în România cele mai bune programe prin HBO, HBO 2 şi HBO 3.

“Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai, adresate tuturor tipurilor de public”, a precizat HBO, într-un comunicat de presă.

Astfel, HBO va continua să difuzeze în premieră şi în exclusivitate “seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24”. De asemenea, principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

Pe de altă parte, din 21 martie, televiziunea HBO 2 este disponibilă şi în România. “HBO 2 se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinţilor”, potrivit sursei citate.

“How to Train Your Dragon 2/ Cum să îţi dresezi dragonul 2”, “Night at the Museum: Secret of the Tomb/ O noapte la muzeu: Secretul Faraonului”, “X-Men”, “Guardians of the Galaxy/ Gardienii galaxiei” sunt doar câteva din producţiile care vor avea premiera în curând la HBO 2, potrivit comunicatului de presă.

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy a devenit HBO 3, “locul în care vor putea fi urmărite producţii HBO noi, dar şi de colecţie”.

“Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii ale HBO Europe”, mai spune HBO.

“Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, “Entourage/ Anturaj”, “The Sopranos/ Clanul Soprano”, “Rome/ Roma” vor fi difuzate în întregime la HBO 3 începând de luna aceasta.

În programul noului post se vor găsi şi titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa precum “Umbre”, “Aranyelet/ O viaţă bună” (produs în Ungaria), “Mamon” (produs în Cehia).

“Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorinţa de a oferi publicului HBO şi mai multe opţiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toţi iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecţie vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO 2, HBO 3”, a declarat despre lansarea celor două noi posturi, Mădălina Popescu, Country Manager HBO România.

Toate posturile din portofoliul HBO: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, împreună cu versiunile lor HD vor avea disponibilă opţiunea de a selecta dublaj în limba maghiară.

HBO nu a precizat în grilele căror operatori de cablu şi/ sau satelit din România va fi disponibilă televiziunea HBO 2.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.