Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Nicolae Selegean, lansat oficial pentru un nou mandat la Felnac

lansare felnac1Primarul comunei Felnac, Nicolae Selegean, și-a lansat oficial candidatura pentru un nou mandat în fruntea comunei.

Evenimentul a avut loc joi seara, în fața unei săli pline a Căminului Cultural din Felnac și în prezența președintelui PNL Arad, Gheorghe Falcă, a senatorului Constantin Traian Igaș, a deputatului Ion Șcheau și a altor primari sau candidați pentru Consiliul Județean Arad.

„La Felnac avem un primar tânăr, energic și permanent dornic de a dezvolta comuna. Mă bucură faptul că va candida pentru un nou mandat, pentru că a dovedit că este un primar gospodar, iar oamenii asta își doresc, un om tânăr, care să fie aproape de ei și care să dezvolte comuna în așa fel încât ei să aibă un trai mai bun.

Cu siguranță că, împreună cu echipa PNL Felnac și cu echipa de la Consiliul Județean, domnul Selegean va face treabă bună în viitorul mandat”, a spus președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

„În primul rând vreau să le mulțumesc colegilor din PNL și conducerii partidului pentru încrederea acordată. Am decis să candidez pentru un nou mandat pentru că știu foarte bine că mai e multă treabă de făcut în comuna Felnac și cunosc bine toate problemele din Felnac și Călugăreni.

Împreună cu echipa pe care o avem la Felnac și cu sprijinul echipei de la Consiliul Județean, în fruntea căreia se va afla domnul Iustin Cionca, vom face lucruri frumoase la Felnac. Îmi doresc să fac foarte multe lucruri pentru comuna mea, dar nu vreau să mă hazardez și să fac prea multe promisiuni. În primul rând vreau să asfaltăm toate străzile din Felnac și Călugăreni. Vrem să introducem canalizarea menajeră prin masterplanul județului Arad. Vom construi o capelă pe fonduri europene la Felnac.

Ne propunem să realizăm un parc de agrement în localitatea Felnac, dar și un teren de sport și un parc la Călugăreni. Totodată, aș vrea să înlocuim mobilierul actual de la Căminul Cultural și să amenajăm o bucătărie cu aparatură modernă. Cum am spus, îmi doresc să fac mult mai multe lucruri, iar felnăcanii mă cunosc bine și știu ce fel de om sunt, știu că sunt omul faptelor, nu al vorbelor.

Cu echipa PNL județul Arad va fi unul puternic, iar cetățenii județului vor fi respectați!”, a spus primarul comunei Felnac, Nicolae Selegean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *