Ziarul electronic al arădenilor

Nicolae Ioțcu rămâne în arest

iotcu-300x196Tribunalul Timiş a respins, luni, cererea preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură preventivă mai uşoară.

„În baza art. 207 alin. 2 C.p.p. raportat la raportat la art. 223 alin.2 C.p.p. menţine măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul I. N.P. prin Încheierea penală nr. 147/DL din data de 25.07.2015 a Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, urmând ca legalitatea şi temeinicia luării măsurii arestării preventive să fie verificate înainte de expirarea termenului legal de 30 de zile, respectiv înainte de 15.09.2015.

În temeiul art. 242 alin. 1 C.p.p. respinge cererea inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive. În temeiul art. 242 alin. 2 C.p.p. respinge cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură preventivă mai uşoară, respectiv arestul al domiciliul sau controlul judiciar“, se arată în sentința Camerei Preliminare a Tribunalului Timiș.

Sentința poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Tribunalul Timiș a decis, în data de 25 iulie, arestarea preventivă a președintelui Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de trafic de influență.

Nicolae Ioțcu, a fost trimis, în 13 august, în judecată de DNA Timișoara pentru trafic de influență, alături de directorul executiv al Direcției Tehnice Investiții din CJA, Adrian Nedelciu, acuzat de aceași infracțiune.

CITITI SI:

Nicolae Ioțcu a fost trimis în judecată

Sechestru pe banii lui Nicolae Ioțcu

Nicolae Ioțcu, suspendat din funcția de președinte al CJ Arad

Ioţcu ştia că este urmărit de DNA. VEZI ce au descoperit procurorii

Nicolae Ioțcu a fost arestat. El se consideră nevinovat

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.