Ne aşteaptă o toamnă călduroasă

Publicat de actualitati-arad in 28 Aug, 2013 | Parerea ta

meteoAdministraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, miercuri, prognoza pentru lunile septembrie, octombrie şi noiembrie.

Meteorologii au anunțat că în luna septembrie, temperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general normale, exceptând regiunile vestice, centrale și nordice, unde local se pot înregistra valori peste mediile multianuale.

În luna octombrie, valorile termice vor fi în general apropiate de normele climatologice, posibil mai ridicate în sudul, sud-estul şi vestul țării.

Cantitățile lunare de precipitații vor depăși, în general, mediile climatologice, exceptând sud-estul şi estul teritoriului, unde vor fi apropiate de normal.

În luna noiembrie, temperaturile aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, iar în sud și sud-est sunt estimate valori peste cele normale.

În centrul și nord-estul țării sunt posibile cantități de precipitații peste mediile climatologice, în timp ce în sud vor fi, în general, deficitare.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare